Contacteer onsToggle navigation
Le Domaine de l’Observatoire - Uccle

Het Domein

Luxeappartementen in het hartje van één van de mooiste wijken van Ukkel

De nieuwbouwapartementen van Le Domaine de l’Observatoire voldoen aan de hoogste verwachtingen: een voortreffelijke levenskwaliteit, alle comfort, rust en veiligheid midden in de unieke omgeving van één van de mooiste wijken van Ukkel. De luxeresidentie biedt onderdak aan elegante en gerieflijke appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en een uitzonderlijke plafondhoogte tot 3 meter in een prestigieus en beveiligd domein.

Onmogelijk om te weerstaan aan de bekoring van dit domein: de luxueuze en bewonderenswaardig geïsoleerde appartementen liggen middenin een groene oase van de hand van de landschapsarchitecten van Wirtz, waarvan men volop kan genieten vanop de mooie granieten terrassen van 2,8 meter breed.

Le Domaine de l’Observatoire is geboren uit de reconversie van ziekenhuis Les 2 Alice in appartementen die aan de strengste criteria qua prestige, comfort, veiligheid en aanverwante diensten voldoen. Een conciërge waakt dagelijks over het onderhoud en de veiligheid.

De gemeenschappelijke delen zijn bijzonder verzorgd en de ruime ondergrondse parking verwelkomen voertuigen in garages met automatische poorten.
Terwijl het volledig private Le Domaine de l’Observatoire niets dan rust uitstraalt, zijn de stad en haar voorzieningen vlakbij.

Le Domaine de l’Observatoire - Uccle
Le Domaine de l’Observatoire - Uccle
Le Domaine de l’Observatoire - Uccle

Troeven

  • Unieke locatie in een van de mooiste wijken van Ukkel.
  • Luxe privédomein midden in het groene landschap, ontworpen door de architecten Wirtz.
  • Volledig omheind en alleen toegankelijk via de beveiligde poorten. En een camerasysteem zorgt voor permanente monitoring van het gehele pand.
  • Zorgvuldig aangeworven conciërge die het onderhoud, de bewaking en beveiliging van het domein verzekert.
  • Plafond dat zich uitstrekt tot 3 meter hoogte voor grote, lichte volumes die zich uitbreiden tot op de grote privé terrassen.
  • Uitzonderlijk goed gelegen, niet ver van mooie winkels, hoog aangeschreven restaurants, prestigieuze Belgische en internationale scholen, populaire sportcentra, het Ter Kamerenbos en het Zoniënwoud.
  • Sobere en klassieke architectuur in overeenstemming met de omringende elegante herenhuizen.
Le Domaine de l’Observatoire - Uccle
Le Domaine de l’Observatoire - Uccle

Architectuur

De sobere en klassieke architectuur van de residentie is ontworpen om aan de voorwaarden van lage-energiewoningen te voldoen. De gevels zijn bekleed met natuursteen van het type “Pierre de France”, de ramen zijn in aluminium en de privéterrassen in natuursteen.

De gemeenschappelijke en private tuinen en de toegangen werden ontworpen door de landschapsarchitecten van Wirtz, wiens faam zich tot ver buiten onze grenzen uitstrekt.