fr
nl

Een stijlvol ingericht nieuwbouw appartement

Bent u op zoek naar een appartement te koop in Brussel dat rustig gelegen is, maar toch vlak bij alle voorzieningen? Dan is Domaine de l’Observatoire in Ukkel de ideale locatie. Van penthouse tot appartementen met 2 of 3 slaapkamers … Het Domaine staat garant voor een schitterende setting en optimale rust. 

Maximaal comfort verzekerd.

Materialen

De vloerbekleding is reeds geplaatst. Parket en plinten in halfmassief eikenhout sieren de hal, de woonkamer, de nachthal en de slaapkamers. In de badkamers en de keuken ligt een keramische tegelvloer en de terrassen kregen een afwerking in natuursteen

Schrijnwerk

De plafonds zijn bepleisterd, de voordeur is gepantserd. De toegangsdeuren tot de appartementen zijn massieve, inbraakwerende deuren.

Aansluitingen

De aansluitingen en installaties voor ventilatie, elektriciteit, telefoon, kabeltelevisie, videofoon, centrale verwarming en thermostaten zijn allemaal geplaatst. Er is ook voorbekabeling voor een inbraak- en brandalarmsysteem aanwezig.

Uitrusting

In de woonkamer en slaapkamers zijn radiatoren met muuraansluiting voorzien, terwijl in de bad- en douchekamer elektrische handdoekradiatoren hangen.

In de badkamer

De sanitaire voorzieningen zijn geïnstalleerd. De toiletten zijn geplaatst (hangtoilet van DURAVIT en spoelsysteem van GEBERIT) en er is een handenwasser met GROHE-kranen. In de badkamers zijn het meubilair (RIHO), het sanitair (baden van Wave Society en douches van HUEPPE) en de kranen (Paffoni en HANSGROHE) geïnstalleerd en aangesloten. In de wasruimte is er waterafvoer en zijn de nodige stopcontacten voorzien voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

In de keuken

Keuzes in keukenafwerking zijn in bepaalde appartementen nog mogelijk. In een deel van de appartementen zijn de keukens met bijbehorende toestellen reeds volledig geïnstalleerd.
In dat geval gaat het om de volgende uitrusting:

2 en 3 slaapkamers

Voor de appartementen met 2 tot 3 slaapkamers: een inbouwoven, een microgolfoven, een ingebouwde koel-vriescombinatie van 199 liter, een inbouwvaatwasser, een vitrokeramische kookplaat, een dampkap (Novy) en een roestvrijstalen gootsteen met twee spoelbakken en een mengkraan.3D Real Estate gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.